Д-р Манджукова

ATACHE Exellence – глобална био-възстановяваща програма

ATACHE Exellence – глобална био-възстановяваща програма

Лаборатории Atache създаде селекция от най-висококонцентрирани съставки, които действат на различни нива на кожата, за да гарантират успеха на глобалната терапия EXELLENCE.
Тази изтънчена програма предлага 3D технология – действа както върху обема, така и върху изглаждането на бръчките. Мощната й формула се състои от ексклузивна и прецизно подбрана комбинация от иновативни съставки, които работят съвместно и посредством разнообразни механизми.
Това е нова, професионална, цялостна концепция против стареене на кожата на клетъчно ниво, като активните вещества действат върху трите слоя на кожата.
На по-дълбоко ниво програмата действа чрез стимулиране образуването на теломераза ( ензим, увеличаващ живота на клетките, удължавайки теломерната ДНК), забавя стареенето на клетките на кожата, като предпазва теломерите на хромозомите (предотвратяващи загубата на ДНК по време на клетъчното делене) и увеличава броя на клетъчните деления. Това води до възстановяване функцията на фибропластите, подобрява клетъчната функция и жизненост, като защитава и възстановя ДНК.
Извън клетките, терапията подсилва матрикса, правейки кожата мека, стегната и еластична.
На ниво епидермис, подпомага поддържането на оптимална хидратация и подхранване, толкова важни за здравата и балансирана кожа.
Храктеристики.
– Удължава младостта на кожата, като забавя стареенето чрез протекция на теломерите на хромозомите и стимулирайки образуването на ензима теломераза.
– Удължава нормалното функциониране на клетките на кожата.
– Защитава и възстановява ДНК на клетките.
– Подсилва екстрацелуларнния матрикс на кожата (колаген, еластин и хиалуронова киселина)
– Стимулира образуването на колаген и клетъчната регенерация (фибробласти).
– Регулира механизмите на хидратация на кожата (Aquaporine-3 и Claudine-1)
– Осигурява олиого-елементите, участващи в биологичната активация на кожното обновление.
– Прави кожата отново гладка, с повече обем, еластична, хидратирана и блестяща

Продукти в програмата ( 5 стъпки)

– Биологичен активатор за клетъчна регенерация (калций, магнезий, цинк и РСА ( Пиролидон карбоксилна киселина) – естетствен хидратиращ фактор)
– Концентрат против стареене за лице (Vitasource ТМ(екстракт от Байкалски шлемник), Phytessence Holyherb ТМ (защитава и възстановява ДНК), разтворим натурален колаген, морски еластин, хиалуронова киселина с ниска молекулна маса)
– Подхранваща иновативна маска с хайвер (екстракт от хайвер, стимулиращ клетъчната регенерация, калций и магнезий)
– Възстановяващ крем – интензивен крем против стареене и цялостна регенерация (Vitasource ТМ , Phytessence HolyherbТМ, серамид комплекс, гликопептиди от соя и хиалуронова киселина с висока молекулна маса)
– Концентрирана формула против бръчки – мощен концентрат с изглаждащ ефект
(микросфери хиалуронова киселина, Liftonin-Xpress (биополимери), пигменти “Soft
Focus” за сатенен блясък и витамин Е)