Д-р Манджукова

Изсветляваща антиоксидантна терапия с витамин С

Изсветляваща антиоксидантна терапия с витамин С

Научно разработена, интензивна антиоксидантна програма, разработена срещу оксидативния стрес и признаците на стареене, като загуба на еластичност, блясък и здрав вид на кожата. Ексклузивната C VITAL PROFESIONAL е ревитализираща и стягаща терапия, която дава забележителни резултати, като не само неутрализира свободните радикали, но и активира синтеза на колаген.

Пионерите в употребата на витамин С в Европа – Лаборатории Atache, комбинират най-чистият витамин С с антиоксиданти, като витамин Е, липоева киселина, зелен чай, екстракти от портокал, кафяви водорасли, конски кестен, витамини В, и др.
Терапията предоставя изключителен комфорт за сетивата, мигновена сияйност и жизненост на кожата, като предотвратява и възстановява по естествен начин видимите следи от стареене.

Резултати:
– Връща блясъка и жизнеността на кожата;
– Възстановява и укрепва антиоксидантните защитни механизми;
– Предпазва кожата от преждевременно стареене;
– Активира клетъчното възстановяване;
– Прави кожата по-стегната и еластична;
Програмата използва дерматологично тествани продукти, подходящи за всеки тип кожа.

Vitamin Complex лосион, който намалява прекомерната кератинизация на кожата и поддържа оптималните нива на хидратация. Съдържа витамини (А,В, С,Е и В5), екстракт от кафяви водорасли (Fucus Vesiculosus) и конски кестен (Aesculus Hippocastanum).
Витамин Е е антиоксидант, който подобрява микроциркулацията на кожата, намалява бръчките и подобрява еластичността.
Serum чист стабилен витамин С- мощен серум (чиста L-аскорбинова киселина) с отлична стабилност.С ултра лека текстура, този серум предпазва кожата от вредните въздействия, активира клетъчния метаболизъм и мигновено придава сияйност на лицето.
Витамин С е най-мощният антиоксидант, който е от съществено значение за производството на колаген.
Compressed Facial Mask – иновативна маска, произведена от разтегателен, компресиран материал, който се адаптира перфектно към всяко лице.
Антиоксидантна маска с витамин С и зелен чай- засилва действието на активните съставки в програмата, увеличавайки проникването им. Благодарение на оптималната комбинация от съставки, маската помага на кожата да възвърне еластичността си и да я предпази от свободните радикали.
Active Fluid – активен флуид с витамин С и липоева киселина. Емулсия с приятна текстура, бързо абсорбираща се, която придава финален, ревитализиран и сияен вид на кожата.
Липоевата киселина е универсален антиоксидант, който елиминира свободните радикали във всяка част от клетката и има силен възстановяващ ефект.