Д-р Манджукова

Терапия „Anti-Age” с радиочестота

Терапия „Anti-Age” с радиочестота

Радиочестотният лифтинг е съвременен нехирургически метод за подмладяване и подобряване структурата на кожата, както при терапии за лице, така и за тяло.
Биполярната радиочестота RF (радиочестотните вълни) генерират висока темепратура в дълбоките слоеве на кожата (дермата) и активира фибропластите да произведат нов колаген (неоколагеногенеза). Кръвообръщението се засилва, както и насищането на тъканите с кислород. В резултат, новообразуваният колаген узрява, изгражда нова здрава мрежа, която изглажда фините бръчки. Дермата се уплътнява, повдига се лицевият контур и кожата е видимо по-млада и стегната
Подходящ е за цялостно стягане, лифтиране и подмладяване на лицето, както и за подобряване текстурата на кожата.
За прилагане на процедурата няма възрастови ограничения и сезонни противопоказания, като веднага след нея можете да се завърнете към нормалният си ритъм на живот.
Още след първата процедура се наблюдава освежаване на кожата, но обикновено са необходими от 10 до 12 сеанса за лице, шия и околоочен контур на всеки седем дни.
Реалният ефект настъпва между третия и петия месец, тъй като натрупването на колаген е продължителен и сложен процес, като междувременно е желателно кожата да бъде ежедневно хидратирана.