Д-р Манджукова

Ексклузивна подмладяваща терапия

Ексклузивна подмладяваща терапия

Интензивна стягаща програма с лифтинг ефект за лице и шия.
Нова професионална терапевтична концепция за стягане на лицето, алтернатива на козметичната хирургия. Изглажда бръчките и постига стегната и тонизирана кожа с гарантирани резултати след 28 дни. Lift Therapy осигурява не само повърхностно действие, но и стягащ ефект върху всички слоеве на кожата. Благодарение на нова професионална концепция и иновативна формула се постигат същите резултати, които се наблюдават след естетични оперативни интервенции и козметично-медицинските процедури за ремоделиране на лицето. Програмата е разработена с акцентирано действие срещу отпускането на шията и брадичката и използва натурална формула, базирана върху естествен лифтинг ефект.

Терапията може да се прави целогодишно като превантивна програма, като поддържаща програма след естетични птроцедури или като шокова програма за хора с видими признаци на стареене. Може да се използва и след мезотерапия за лице и шия. Терапевтичната концепция се базира на революционна формула, която комбинира хиалуронова киселина (с високо и ниско молекулно тегло, действаща на повърхностните и дълбоките слоеве), соеви изофлавоноиди( мощни анти-ейдж агенти, регулиращи клетъчното обновяване) , сибирски женшен, силиций, Slimbuster®, Essenskin® (спецефична съставка за стягане на шията) и Gatuline® In-Tense (маслен растителен субтропически екстракт с мощно стягащо действие), противодействащи на загубите на обем и стегнатост.
Lift Therapy Program действа върху дермалната архитектура, активира и реорганизира колагена и еластина по естествен начин. Увеличава хидратацията и плътността на кожата, правейки я видимо по-гладка, стегната и с изненадващо ясно очертан лицев контур.
Основни продукти в програмата: ексклузивен стягащ серум за двойна брадичка и шия, концентриран лифтинг разтвор за лице, иновативна моделираща и стягаща маска за лице и шия, финална скулптурираща и лифтираща емулсия.

Ефекти:
– Активира и балансира клетъчния метаболизъм и синтез на протеин
– Хидратира и засилва възможностите на кожата да задържа влага
– Забавя стареенето на кожата и я предпазва от вредните фактори на средата
– Стяга лицевия контур и лифтира бръчките
– Коригира отпуснатите двойна брадичка и шия
– Кожата е отново гладка, стегната и сатенено мека.