Д-р Манджукова

Как да премахнем неестетичните кръвоносни съдове

Появяването на неестетични кръвоносни съдове по лицето, тялото и крайниците е чувствителна тема, която засяга хората от различни възрасти. Образуването на видими, сгъстени капиляри по бузите, носа, брадичката,  появяването на капилярни звезди или ясно очертани вени причинява дискомфорт и в редица случаи предпочитаме да носим определен тип облекло, което да прикрива тези нежелани образувания. Съдовите лезии не се появяват само с натрупването на години, а може да се случат и в по-ранна възраст. Причини за това могат да бъдат генетичното предразположение – ако някой от родителите е имал подобни проблеми, също така заболяване на сърдечно-съдовата система, увреждания на кожата, преживени травми и др.

Видоизменянето на кожата в определени участъци на нашето тяло е една своеобразна аларма, че настъпват процеси, на които следва да обърнем внимание. Силно препоръчителна е консултацията с опитен дерматолог, който може да определи вида на лезиите, възможните начини за третиране, както и да назначи процедури за отстраняването им.

В дерматологичен център Belle Femme премахването на образували се мрежи от капиляри става напълно безболезнено чрез стимулирано излъчване на светлина с висока енергия или с други думи казано, чрез лазер. Използването на иновативна техника поставя Belle Femme сред водещите козметични центрове, който се справя с различните видове съдови образувания като:

  • Хемангиоми (вродени, паякообразни)
  • Разширени капиляри
  • Дифузна червенина
  • Розацея
  • Чери ангиоми (червени бенки по тялото)

В центъра се използва модерния и напълно професионален CUTERA лазер, чрез който, с контролиран лъч лазерна светлина, се постига необходимото нагряване на кожата, позволяващо отстраняване на нежеланите образувания.

Премахването на неестетичните кръвоносни съдове с CUTERA лазер осигурява спокойствие и гарантира видими резултати дни след манипулацията, като апаратът е подходящ за различните типове кожа. Ефектът от използването на метода за отстраняване на кръвоносни съдове с лазер започва да се проявява явно на втората до шестата седмица, а крайният видим резултат – няколко месеца след извършването на интервенцията.

В търсене на безупречен външен вид, намаляване на стреса, оказващ влияние върху кожата, ефикасно и бързо отстраняване на съдови лезии, Belle Femme Ви подава ръка за постигане на желаните резултати.