Д-р Манджукова

Бързи и видими резултати с ATACHE Excellence

Когато в рекламите за даден козметичен продукт за подмладяване ни обещаят „бързи и видими резултати“, обикновено реагираме скептично и винаги имаме едно на ум относно действията на съставките му върху кожата ни. Въпреки това, козметичната индустрия в последното десетилетие напредна достатъчно много, за да изпита и предложи на пазара достатъчно качествени и иновативни продукти, които забавят процеса на стареенето и осигуряват свеж и блестящ вид на кожата.

Продуктите за грижа за кожата на ATACHE са изградени около една единствена и по своята същност изключителна концепция: Бързи и видими резултати. ATACHE SCIENTIFIC COSMETIC е компания, която има над тридесетгодишен опит в областта на дерматологията, и която разполага с висококвалифициран екип от козметични експерти. От създаването си през 1983 г., с подкрепата на фармацевтичната група на ASAC Pharma, лабораториите ATACHE винаги са имали ясно виждане за мисията си, що се отнася до текущи изследвания, разработки и изисквания към продуктите. Поддържайки отлично реноме и позовавайки се на своя богат опит в професионалния козметичен сектор, компанията е пионер в прилагането и използването на ретинол и витамин С в своите изделия. ATACHE SCIENTIFIC COSMETIC постоянно захранва и влага средства в своите козметични и научни усилия, за да продължи да предлага най-доброто в света на красотата.

Професионалното лечение с продуктите на ATACHE надхвърлят очакванията на клиентите, като предлагат ефективни промени и гарантират подобрения във вида и цвета на кожата. И най-доброто, което ни предлагат като грижа за кожата от ATACHE, е не само за забавяне на процеса на стареене, но и предпазване от настъпването на този процес.

Последните открития в козметичната индустрия осигуриха водеща позиция на ATACHE SCIENTIFIC COSMETIC, като най-новите формули запазват и удължават младостта на кожните клетки и забавят началото на процеса на стареене. Така пред света се появи гамата ATACHE Excellence.

Процедурата с анти-ейдж кремовете (кремове против стареене) дава незабавни резултати, подпомага естествения цикъл на обновяване и заздравяване на кожата; осигурява допълнителна подкрепа, необходима за дълбоко възстановяване и ревитализиране. Продуктите ATACHE Excellence предлагат иновативна комбинация от Vitasource™ – съставка, която подобрява производството на теломераза (т.нар ензим на безсмъртието, осигуряващ възможност на клетките да се делят без да нарушават ДНК) и Phytessence Holyherb™ – вещество, предпазващо и възстановяващо ДНК. Комбинацията на двете съставки забавя началото на клетъчното стареене и осигурява нов живот на кожата при използването им в козметичните процедури.

Практиката неведнъж е показвала, че с използването на козметичните изделия на ATACHE, включващи в състава си и соеви гликопептиди, и активатори на синтезата на колаген, гъвкавостта и гладкостта на кожата се възвръщат. Симбиозата от натурални, извлечени от природата съставки, осигурява изглаждане, заздравяване и намаляване на дълбочината на бръчките.

В дермато-козметичен център Belle Femme предлагаме новата формула за възстановяване и подмладяване, изцяло базирана на линията ATACHE Excellence. Натрупаният опит и практика постоянно доказват, че процедурите с анти-ейдж изделията на водещата марка подобряват не само външния вид, но и носят чувство на удовлетвореност в пациентите, спомагат за повишаване на тяхното самочувствие и вътрешна хармония. Характеристиките на младата кожа, изгубени с течение на времето, се възстановяват благодарение на скъпоценните съставки, съдържащи се в кремовете за лице ATACHE. И то по начин, придаващ гладък, изпънат, блестящ, хидратиран вид на кожата.