Д-р Манджукова

Ревитализираща кислородна терапия

Ревитализираща кислородна терапия

Дълбоко хидратираща и възстановяваща терапия, която обновява и изглажда кожата.
Кислородната терапия е изключително предпочитана, истински еликсир на красотата, тъй като дълбокото проникване на кислорода в тъканите активизира на клетъчно ниво и регулира жизнените функции на кожата. Достигайки до всичките й слоеве, кислородът изпълнява и функцията на проводник на нискомолекулните съставки в серумите и козметичните продукти, осигурявайки оптимални резултати.
С помощта на новаторска апаратна техника, използваща генератор на кислородни и водородни йони се осигурява дълбоко насищане на кожата с чист кислород, което спомага за максимално усвояване на активните съставки в дълбочина.

Водородът е изключително мощен антиоксидант, който може да премине през клетъчната мембрана, така че да неутрализира свободните радикали в самите клетки. Кислородът дава моментална жизненост, сияен тен и еластичност на дехидратираната и повяхнала кожа, като подобрява кръвната циркулация и метаболизма в клетките.

Супер комбинацията от хиалуронова киселина, колаген, радиочестотен лифтинг, масаж на лице, шия и деколте с натурално масло с антиоксидантно действие, криотерапия и хидратираща алго маска с водорасли въздейства срещу всички признаци на стареене.
Терапията възвръща блясъка, чистотата и младостта на кожата, хидратира, изглажда фините линии, стяга контура на лицето, като релаксира и подарява усещане за комфорт и жизненост.
Прекрасна процедура, подходяща за всеки тип кожа и за всяка възраст.