Д-р Манджукова

Възстановяваща антиейдж апаратна терапия с колаген /или Guna колаген-терапия/

Възстановяваща антиейдж апаратна терапия с колаген /или Guna колаген-терапия/

Известно е, че колагенът осигурява здравината, еластичността и младостта на кожата, укрепва кръвоносните съдове и има важна роля в развитието на тъканите. Нарастващият с възрастта дефицит на колаген води до изсушаване на кожата, намаляване на нейната еластичност, отпускане на лицевия контур и появата на бръчки.

Колагеновата терапия е подмладяваща и възстановяваща грижа с моментален стягащ ефект за намаляване дълбочината на бръчките и постигане на сияен тен. Подобрява се контура на лицето, премахва се усещането за подпухналост, редуцират се торбичките и сенките под очите.
Ултразвуковото третиране спомага за ускоряването на циркулацията на кръв и обмяната на веществата, стимулира обновяването на клетките и осигурява дълбоко проникване на колагена в дермата.

Терапията включва: почистване с диамантено микродермабразио, 20 минутен масаж на лице, шия и деколте с колагенов гел, дълбоко проникваща колагенова лист маска и нанасяне на великолепно подбрана комбинация от серум, тоник и крем с колаген.
Допринася за регенерирането на кожата, третира фините линии и бръчки, хидратира и има изразен изглаждащ ефект, като възстановява еластичността, тонуса и естествения блясък на лицето.

Колагеновата терапия се препоръчва не само като възстановяваща грижа при зряла кожа, но и като ефективен метод за превенция срещу отпускането на лицевия контур при млади жени и мъже. Отлична процедура, която е неинвазивна, напълно безболезнена и изключително комфортна.