Процедури 

Лазерни пилинги

Процедура Pearl – Лазерен пилинг

Предимства и основни цели:
— напълно регенерира и възобновява Вашата кожа;
— за аблативно третиране на бръчки, белези от акне, нееднородна структура на кожата, фотоувреждания-пигментации.

Първият 2790 nm лазер, одобрен от FDA за третиране на бръчки!
CUTERA патентова YSGG 2790nm технологията, чрез която се осигурява оптимален баланс на отлични естетични постижения с мининално време за възстановяване.

Кой е подходящия пациент за третиране с Pearl?
Пациенти със светла кожа, до умерено тъмна кожа; с малки, до средни фотоувреждания; пигментации, бръчки, белези, белези от акне са идеалните пациенти за този тип процедура.

Какво представлява процедурата Pearl?
Механизми на YSGG 2790 nm технологията:
Аблация – Безопасно отстраняване на 10-30 микрона от горния пласт на епидермиса;
Коагулация – Допълнително 20 – 60 микрона от епидермиса коагулират;
Синтез на нов колаген – Остатъчното количество топлина стимулира производството на нов колаген.

Перфектна, оптимална комбинация между предимствата на т.нар. инвазивен метод за skin resurfacing и безопасността, комфорта на неинвазивните методи, които третират проблемите на кожата, възникващи с течение на възрастта – минимален брой процедури (една или две), в съчетание с минимален възстановителен период.

Кой е подходящия пациент за третиране с Pearl?
Пациенти със светла кожа, до умерено тъмна кожа; с малки, до средни фотоувреждания; бръчки, белези, белези от акне са идеалните пациенти за този тип процедура.

Какво представлява процедурата Pearl?
По време на процедурата (времетраене 15 минути) повърхностния слой на кожата е обработван с импулсна светлина с определени параметри. Отстраняват се 10-30 микрона от горния пласт на епидермиса. Лазерът подава и определено количество топлина до дълбоките слоеве на кожата, за да стимулира естествената регенерация на кожата в дългосрочен аспект. В разстояние на 3-4 дни (т.нар. възстановителен период след процедурата) в зоната на третирания участък се наблюдава излюшване на кожата.

Какво значи възстановителен период?
Това е периодът, през който пациентът се възстановява от процедурата. Лицето е силно зачервено, аналогично на вида, който има при слънчево изгаряне. След този период от 4 дни Вие можете да се върнете към нормалната, рутинна ежедневна дейност.

Какво е усещането по време на процедурата?
Като серия от ущипвания. Ако използваме скала на болката между 1 и 10 и приемем 10 – като най-високата степен, то болката е между 2 и 3.

Кога ще видя резултата? След колко време ще мога да се гримирам?
При по-голям процент от пациентите , подложили се на процедурата, подобрението е видимо 3-4 дни след първата процедура, незабавно след като процеса на излющване приключи. След период от 7 дни няма проблем да се постави и грим върху третирания участък.

Съществуват ли ограничения върху моята дейност и моя ежедневен ритъм на работа след като се подложа на тази процедура?
След процедурата Вашата кожа е зачервена (като след слънчево изгаряне). Прилагайте крем на кожата в разстояние на 3-4 дни, предписан от Вашия дерматолог. Тъй като не можете да поставите слънцезащитен крем през този период, не се излагайте на пряка слънчева светлина.

Колко процедури се препоръчват?
Препоръчват се две процедури през интервал от времe - един месец. Обикновено една процедура е напълно достатъчна.

Може ли процедурата Pearl да бъде комбинирана с друг вид процедура, например с Laser Genesis и/или Titan, както и филъри, Botulinum toxin?
Дискутирайте с Вашия дерматолог коя от комбинациите е най-удачна за вас.
Сравнение на процедурата Pearl с другите лазерни процедури.

Изключително ефективен метод, при третиране на бръчки, нееднородна структура на кожата, фотоувреждания (без рани, сълзене, кървене или прием на обезболяващи след процедурата). Периодът на възстановяване е много по-кратък, в сравнение с Erbium или CO2 лазер. Резултатът, постигнат с Pearl е равен на резултатът, постигнат с 4 до 6 процедури с фракционираните Erbium или CO2 лазер.

Cutera притежава FDA одобрение и регистрация на лазер Pearl за третиране на бръчки, нееднородна структура на кожата, фотоувреждания - посредством стимулиране процеса на естествена регенерация и подновяване на повърхностния слой на кожата.

____________

етикети: lazeren piling, peeling, генезис, генесис, титан, filler, filer, filur, пърл, пеарл


Фотогалерия » Лазерни пилинги

Лазерен пилинг - ПредиЛазерен пилинг - След (2 седмици и 2-ра процедура)Лазерен пилинг - ПредиЛазерен пилинг - След (една процедура)
Лазерен пилинг - ПредиЛазерен пилинг - СледЛазерен пилинг - ПредиЛазерен пилинг - След
Лазерен пилинг - ПредиЛазерен пилинг - СледЛазерен пилинг - ПредиЛазерен пилинг - След
Лазерен пилинг - ПредиЛазерен пилинг - СледЛазерен пилинг - ПредиЛазерен пилинг - След
CUTERA Pearl - Лазерен пилинг