Процедури 

PRP - плазма

PRP - плазма

Подмладяваща терапия - Regen PRP (Platelet Rich Plasma) – възстановяване на кожата чрез инжектиране на плазма

Regen e едно от най-новите постижения в областта на съвременната нехирургична естетичната медицина. Създаден е в Женева – Швейцария.

При тази техника се използва кръв от самия пациент. Това е основното й преимущество, отличаващо я от всички останали инвазивни и неинвазивни техники, познати до момента.

Малко количество кръв се изтегля от тялото ви, от нея се извлича кръвна плазма, обогатена на тромбоцити и се поставя обратно, в проблемните области. В допълнение към тромбоцитите, PRP съдържа левккоцити и фундаментални растежни фактори, имащи основна роля във всяка фаза на процеса на тъканна регенерация.

Регенеративният ефект върху кожата е смайващ и видим с просто око. Кожата се изглажда, бръчките се заличават, тъканта придобива плътност и се насища със цвят. Белезите избледняват, пигментните петна намаляват. Кожата става добре хидратирана, по-здрава и еластична с изравнена текстура и блясък.

Regen методът се прилага и извън естетичната медицина. При кожни изгаряния – до 3степен, спортни травми, трудно зарастващи рани ( диабетно ходило и рани от притискане).


Противопоказания

Критична тромбоцитопения, хипофибриногенемия, сепсис, остра инфекция.

____________

етикети: prp плазма, prp plazma, plasma, regen, regen prp